dimecres, 5 de novembre del 2014

Daens

Aquesta setmana hem fet un exercici que consistia a mirar una pel·lícula anomenada Daens. Primer vam mirar la pel·lícula i després vam fer un munt de preguntes en grup. Quan vam tenir les preguntes contestades vam fer un petit debat a classe responent a les preguntes entre tots i cada grup o va fer des d'un punt de vista diferent: burgesia, proletariat i església.

La pel·lícula tracta d’un capellà que va a casa del seu germà que té una impremta. Llavors comença a ficar escrits revolucionaris al diari. Tota la burgesia i el clergat estan en contra d’ell però el poble està a favor seu. Fan eleccions, surt elegit Daens i a partir de llavors es va anar creant la revolució industrial.

Aquesta activitat ens ha ajudat a veure les condicions en què vivien i treballaven els treballadors abans de la revolució industrial, les injustícies que hi havia, que la burgesia tenia molt poder juntament amb l’església i que els pobres no tenia drets de res.

Jo personalment canviaria: faria entregar les anotacions que anàvem fent durant la pel·lícula i després faria el debat tal com el vam fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada